Rondleidingenprogramma

Het NIOO is trots op haar wetenschappelijke werk en draagt dat graag uit middels populair-wetenschappelijke publicaties, deelname aan congressen en evenementen en een periodieke Open Dag.

Rondleidingen op het onderzoeksinstituut zelf zijn slechts in zeer beperkte mate en onder voorwaarden mogelijk, en voorbehouden aan groepen. Het primaire proces van wetenschappelijk onderzoek krijgt altijd voorrang; wij rekenen hierbij op uw begrip.

De Algemene Rondleiding gaat in op het bijzondere gebouw van het NIOO in Wageningen en plaatst dit in het kader van het ecologisch onderzoek dat er plaats vindt. De rondleiding duurt circa 2 uur en biedt ruimte aan maximaal 20 deelnemers. De kosten voor de rondleiding bedragen € 750,- per groep. Het NIOO is niet BTW-plichtig. De opbrengsten komen volledig ten goede aan het eco-technologisch onderzoek. Reducties zijn onder voorwaarden mogelijk. De rondleidingen zijn in het Nederlands, op verzoek bekijken we de mogelijkheid voor een anderstalige gids. Voor een overzicht van nog beschikbare data en tijden en het plaatsen van een reservering verwijzen wij u naar het aanvraagformulier voor de Algemene Rondleiding. Let wel: uw aanvraag garandeert nog geen definitieve boeking. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Een Referentiebezoek aan het gebouw kan uitsluitend aangevraagd worden door de geselecteerde bouwpartners van het NIOO. Aan de hand van onze planning leiden we de verzoeken van de uiteenlopende partijen in goede banen. Een referentiebezoek duurt maximaal 30 minuten, is bestemd voor een groep van maximaal 20 personen, en wordt uitgevoerd door en onder verantwoordelijkheid van de betreffende bouwpartner. Er neemt geen NIOO-medewerker aan de rondleiding deel. Aan het referentiebezoek zijn voor de bouwpartner geen kosten verbonden. Een gift ten behoeve van het eco-technologisch onderzoek stellen wij echter zeer op prijs. Wij verzoeken onze bouwpartners gebruik te maken van het aanvraagformulier voor een Referentiebezoek.