Contact

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO) is een top-onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Het NIOO-KNAW is gevestigd in een duurzaam gebouw te Wageningen. In dit gebouw zijn de vestigingen Nieuwersluis en Heteren samengebracht.

Bezoekadres

Droevendaalsesteeg 10
6708 PB Wageningen 
T 0317 47 34 00

Postadres

Postbus 50 
6700 AB Wageningen

E-mailadres

communicatie@nioo.knaw.nl

Twitteradres

@niooknaw

Facebookadres

NIOO-KNAW

Route met het openbaar vervoer

Per trein en bus
Station Ede-Wageningen. Vanaf het station is het ca. 5 km. naar het NIOO-KNAW. U kunt bus 88 (richting Wageningen) nemen en uitstappen bij de halte 'Droevendaalsesteeg' Wageningen, of een taxi bellen. Vanaf de bushalte is het twee minuten lopen naar het NIOO-gebouw: schuin naar links, aan de overkant van de weg langs een parallelweggetje. De hoofdingang is te bereiken via de loopbrug over de vijver.

Voor meer informatie zie: www.ns.nlwww.9292ov.nl of www.connexxion.nl

Route met de auto
Vanuit Utrecht (A12): afslag Wageningen, richting Wageningen en volg de N781 tot bij de rotonde. Neem de derde afslag op de rotonde. De bezoekersparkeerplaats van het NIOO is meteen na de zijweg naar rechts. De hoofdingang is te bereiken via de loopbrug over de vijver langs die zijweg.

Vanuit het oosten (A12): afslag Wageningen, richting Wageningen en volg de N781 tot bij de rotonde. Neem de derde afslag op de rotonde. De bezoekersparkeerplaats van het NIOO is meteen na de zijweg naar rechts. De hoofdingang is te bereiken via de loopbrug over de vijver langs die zijweg.

LET S.V.P. OP: het nieuwe adres Droevendaalsesteeg 10 wordt door o.a. Google Maps nog niet goed weergegeven. Vanaf de rotonde gezien zit het NIOO in het zuidoosten i.p.v. het noordoosten. (En dus ten zuiden van de Droevendaalsesteeg).

Contact met medewerkers

De namen en de e-mailadressen van onze medewerkers vindt u hier.

Meer informatie over de onderzoekers, waaronder doorkiesnummer, persoonlijke pagina en foto, vindt u in lijst van medewerkers van de verschillende afdelingen/werkgroepen.